0
Winkelwagen
€ 0,00
Lannoo - Hoe word ik bergwandelaar?
Lannoo - Hoe word ik bergwandelaar?

Je gids om veilig en goed voorbereid op stap te gaan

Verwachte levertijd

uit voorraad leverbaar

€ 21,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Taal Nederlands
Pagina's 248
Afmeting 14 x 22

 

 

Neem hier een kijkje in het boek

 

Hét boek voor startende en meer ervaren bergwandelaars
 
Iedereen die van uitgestrekte natuur houdt, trekt vroeg of laat de bergen in. Als bergwandelaar kan je echter worden geconfronteerd met onverwachtse situaties die om snelle, verstandige beslissingen vragen. Een gewaarschuwd bergliefhebber is er twee waard!

Hoe word ik bergwandelaar? biedt je de nodige achtergrondinformatie om op een veilige én comfortabele manier de bergen in te trekken. Aan de hand van praktische tips over het kiezen van een bestemming, tochtvoorbereiding, materiaal, voeding, oriëntatie... helpt dit boek je om je goed voor te bereiden en verstandig te reageren op problemen, maar bovenal om de bergen actief te beleven én te genieten van de omgeving en alle fauna en flora rondom.

Verder biedt dit boek ook verhalen van startende en meer ervaren bergwandelaars, die vertellen over de romantiek én de risico's onderweg.
Kortom, een allround gids voor elke bergwandelaar, met een stappenplan voor de beste voorbereiding, boordevol leuke weetjes, handige lijstjes en zelfs een heus alpien woordenboek in vier talen. Zet de stap van beleving naar belevenis aan de hand van de honderden praktische tips in dit boek.

Bedrijfsgegevens

Klimboeken.nl
Oude Amersfoortseweg 289
1212 AE Hilversum
Nederland

info@klimboeken.nl

Kamer van Koophandel   32153718
BTW-nummer   NL142303586B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop