0
Winkelwagen
€ 0,00
(Berg)wandelen / Wandelen Nederland /

LAW - Romeinse Limespad

LAW - Romeinse Limespad

Katwijk - Berg en Dal 275 km Wandelen langs de grens van het Romeinse Rijk in Nederland

Verwachte levertijd

2-3 weken

€ 19,45
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Taal Nederlands
Pagina's 152
Afmeting 21 x 12,7’Sin, sin, sin…dex, sin’
’Links, links, links…rechts, links’

Een Romeinse centurio roept commando’s naar zijn soldaten die op hun sandalen keurig in gelid marcheren. Ze zijn op weg naar hun castellum…

Waarom kwamen de Romeinen zo’n 2000 jaar geleden naar ons koude, natte land? Stap in de voetsporen van de Romeinen en ontdek het antwoord. Wandel 275 kilometer langs gereconstrueerde wachttorens en castella langs de Romeinse Limes, bewonder de op-gegraven artefacten in topmusea zoals het Rijkmuseum voor Oudheden in Leiden en Het Valkhof in Nijmegen. Leer meer over de uitwisseling van goederen en cultuur tussen Romeinen en andere in het gebied wonende volken, zoals de Bataven.

De noordelijke grens van het Romeinse Rijk loopt in het Nederlandse gebied langs de Rijn (nu de Oude Rijn, Leidse Rijn, Kromme Rijn en Nederrijn) van Katwijk aan Zee tot aan Nijmegen. Je wandelt door steden, polders, over dijken en jaagpaden, langs forten en molens en door nieuwe natuur.
Dit deel van de Romeinse Limes, het grootste archeologische monument van Nederland, staat op de nominatie voor de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Bedrijfsgegevens

Klimboeken.nl
Oude Amersfoortseweg 289
1212 AE Hilversum
Nederland

info@klimboeken.nl

Kamer van Koophandel   32153718
BTW-nummer   NL142303586B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop