0
Winkelwagen
€ 0,00
GPS wijzer
GPS wijzer

Hét handboek voor gps outdoor navigatie

Verwachte levertijd

2-3 weken

€ 18,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Taal Nederlands
Pagina's 240
Afmeting 21,8 x 14,1

Klik hier voor de inhoudsopgave

De nieuwste zesde editie van Gps Wijzer,  is een helder en duidelijk geschreven boek om je Garmin gps goed te leren kennen. Het is uitgegeven in een handzaam formaat (20 x 14cm), waardoor je het makkelijk mee naar buiten neemt. Het is hét hulpmiddel om alles uit je Garmin outdoor gps te halen. met de uitgebreide BaseCamp instructies leer je stap voor stap zelf routes te maken. Door de vele tips, oefeningen en uitleg leer alle mogelijkheden van het programma.
Juist omdat zo’n apparaat veel meer kan dan een autonavigator, worden de werking en alle nuttige instellingen van je gps eenvoudig uitgelegd. Alles komt aan bod: van simpel weg ‘hoe kom ik zonder te verdwalen bij mijn startpunt terug’ tot ‘hoe plan ik een spannende tocht door een uitdagende omgeving’. Zo leer je spelenderwijs elke buitensport-activiteit te plannen, uit te voeren en als je wilt achteraf je tocht of rit te bekijken en te analyseren
 

Wat is nieuw in de zesde editie?

  • 16 pagina’s extra informatie ten opzichte van de vorige editie. Nu 240 pagina’s dik.
  • Het boek is nu in een iets groter formaat, waardoor het boek makkelijker leesbaar is.
  • Het boek is mooi ingebonden en blijft nu iets gemakkelijker open liggen wanneer je op de computer aan het oefenen bent.
  • Een verbeterde didactische aanpak in het eerste deel. Dit deel is helemaal herschreven.
  • Meer en speciale aandacht voor recreatieve fietsers met gps.
  • We hebben een tabel toegevoegd, die ook van de website is te downloaden, om verwarring over de gebruikte termen te voorkomen. Garmin gebruikt namelijk voor dezelfde instructie steeds weer andere termen.
  • Mocht je nog een verdere verdieping willen. Er zijn veel links naar extra en verdiepende info op de verbeterde website.
  • Het boek bevat vele handige en nieuwe tips.


Inhoud boek gps wijzer

In het eerste gedeelte van het boek leer je je eigen Garmin tot in de finesses kennen. Voor elk type geven we de juiste instructies. We wisselen de uitleg van de vele begrippen, zoals waypoints, routes en gps tracks af met praktisch aan de slag gaan. Via de talloze Tips word je gewezen op allerlei handige weetjes die het plezier van je gps-gebruik aanzienlijk verhogen. Het tweede gedeelte kun je ook systematisch óf sprongsgewijs doorwerken. Je kunt alles leren over digitale en routerende kaarten. We geven instructies voor onder andere de software BaseCamp en leren je routes en tracks maken. Ook komen Active Routing, poi’s, geocaching, geotaggen en nog veel meer aanbod. Je wordt op de hoogte gebracht van de talloze interessante internetsites die je activiteiten kunnen uitbreiden. De verschillende soorten digitale kaarten komen in een apart hoofdstuk aan bod. We geven uitleg bij de Garmin Pro’s met hun verschillende navigatie-activiteiten en informeren je ook over de gratis digitale open street maps en open fiets map.


Snelleesgids en leeswijzer

Het boek start voor de compleet beginnende gps’er met een leeswijzer en voor de iets verder gevorderde met een snelleesgids. Je kunt zo heel makkelijk kiezen of je het boek systematisch wilt doorwerken of er sprongsgewijs doorheen wilt gaan.


Hoe kun je iets vinden in de nieuwe gps wijzer?

De zeer overzichtelijke hoofdstukindeling en inhoudsopgave, de leeswijzer en het uitgebreide register maken GPS Wijzer tot een gebruiksboek dat voor beginners en vergevorderden interessant en zeer toegankelijk is, als cursusboek en als naslagwerk.
Je kunt ook nog een uitgebreidere beschrijving lezen.


Welke gps toestellen?

De volgende gps’en worden uitgebreid behandeld: eTrex 10, 20(X)-30(X), eTrex touch (25 en 35) , GPSmap 62/64-serie, Dakota 10-20, Oregon 200-550, Oregon 600-650-700-750, Montana 600, 610, 650 en 680 en Monterra.Voor de Dakota 10/20 en Oregon 200-550 en de Monterra hebben we een gratis aanvullende handleiding geschreven die het boek precies volgt zodat je dit nieuwe boek ook kunt gebruiken bij deze gps’en.

Bedrijfsgegevens

Klimboeken.nl
Oude Amersfoortseweg 289
1212 AE Hilversum
Nederland

info@klimboeken.nl

Kamer van Koophandel   32153718
BTW-nummer   NL142303586B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop