0
Winkelwagen
€ 0,00
Frans Welkamp - Zakboek Kaart Kompas GPS
Frans Welkamp - Zakboek Kaart Kompas GPS

Vind je eigen weg met kaart, kompas en GPS

Verwachte levertijd

2-3 weken

€ 15,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Frans Welkamp Zakboek Kaart Kompas GPS Vind je eigen weg met kaart, kompas en GPS   Taal Nederlands Pagina's 95 Afmeting 10,6 x 14,4 Een duidelijke, eenvoudige en efficiënte manier om je te oriënteren, waar je ook bent Wie door de vrije natuur trekt, moet zich goed kunnen oriënteren. Onmisbaar hierbij zijn een kaart en een kompas. De GPS - of eigenlijk de Satelliet Navigatie (GNSS) - is hierop een relatief nieuwe, maa

Taal Nederlands
Pagina's 95
Afmeting 10,6 x 14,4

 

Een duidelijke, eenvoudige en efficiënte manier om je te oriënteren, waar je ook bent

Wie door de vrije natuur trekt, moet zich goed kunnen oriënteren. Onmisbaar hierbij zijn een kaart en een kompas. De GPS – of eigenlijk de Satelliet Navigatie (GNSS) – is hierop een relatief nieuwe, maar inmiddels niet meer weg te denken aanvulling. Helaas is de betrouwbaarheid van de GPS niet altijd even groot. Dit handzame boekje geeft alle informatie die je nodig hebt om in onbekend gebied je weg te vinden – met en zonder GPS. Oriëntatietrainer Frans Welkamp beschrijft in Zakboek Kaart Kompas GPS in begrijpelijke taal een driestappensysteem waarmee iedereen in een mum van tijd de eigen positie kan bepalen en zo de juiste route kan uitstippelen. Deze hernieuwde uitgave is geheel herzien en aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkelingen op GPS-gebied.

r inmiddels niet meer weg te denken aanvulling. Helaas is de betrouwbaarheid van de GPS niet altijd even groot. Dit handzame boekje geeft alle informatie die je nodig hebt om in onbekend gebied je weg te vinden - met en zonder GPS. Oriëntatietrainer Frans Welkamp beschrijft in Zakboek Kaart Kompas GPS in begrijpelijke taal een driestappensysteem waarmee iedereen in een mum van tijd de eigen positie kan bepalen en zo de juiste route kan uitstippelen. Deze hernieuwde uitgave is geheel herzien en aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkelingen op GPS-gebied.

Bedrijfsgegevens

Klimboeken.nl
Oude Amersfoortseweg 289
1212 AE Hilversum
Nederland

info@klimboeken.nl

Kamer van Koophandel   32153718
BTW-nummer   NL142303586B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop