0
Winkelwagen
€ 0,00
(Berg)wandelen / (Berg)wandelen overige landen / Arnout Hauben - Dwars door de Lage Landen
Arnout Hauben - Dwars door de Lage Landen Arnout Hauben - Dwars door de Lage Landen
Arnout Hauben - Dwars door de Lage Landen Arnout Hauben - Dwars door de Lage Landen
Arnout Hauben - Dwars door de Lage Landen
Van Oostende tot Pieterburen in 37 wandelingen

Verwachte levertijd

2-3 weken

€ 22,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Taal Nederlands
Pagina's 352
Afmeting 12,5 x 20
 

Arnout Hauben trekt van de Belgische kust tot het noorden van Nederland. Het is een reis langs duinen, polders en velden - maar ook dwars door de veelbewogen geschiedenis van de Lage Landen.

Arnout Hauben, die in Nederland bekend werd door de Rond de Noordzee en Dwars door de Middellandse Zee, gaat voorjaar 2022 opnieuw op wandelavontuur. Hij trekt dan dwars door de Lage Landen, van de Belgische kust tot het noorden van Nederland, een tocht van 900 kilometer. Zoals altijd is hij daarbij op zoek naar de geschiedenis van de verschillende gebieden waar hij doorheen trekt, en de mensen die er wonen. Vanuit Oostende brengen GR-paden hem via Antwerpen tot in Maastricht. Eenmaal de grens over, volgt hij het legendarische Pieterpad tot in Pieterburen, het uiterste noorden van Nederland. Het is een reis langs duinen, polders en velden - maar ook dwars door de veelbewogen geschiedenis van de Lage Landen.

De tv-serie wordt vanaf april 2022 op prime time uitgezonden op de VPRO. Met deze praktische, rijk geïllustreerde wandelgids kan je de tocht ook zelf maken. De handige routebeschrijvingen brengen je wandelingen tot leven en laten je stilstaan bij tal van bezienswaardigheden, met elk hun eigen, soms vergeten, geschiedenis. Ook de mensen die Arnout op zijn pad ontmoet, krijgen een bijzondere plek in dit boek.

Arnout Hauben (1976) werkte mee aan televisieprogramma's als Man bijt hond. Hij maakte de alom bejubelde en bekroonde vierdelige reeks Ten oorlog, over de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Vervolgens trok hij rond de Noordzee, dwars door België en dwars door de Middellandse Zee voor de gelijknamige tv-programma's, die zowel in Vlaanderen als Nederland een groot publiek vonden.

Bedrijfsgegevens

Klimboeken.nl
Oude Amersfoortseweg 289
1212 AE Hilversum
Nederland

info@klimboeken.nl

Kamer van Koophandel   32153718
BTW-nummer   NL142303586B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop