Als deze pagina niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Snel naar boeken over:

 

Nederlandstalig

 

Klettersteig / Via ferrata

 

(Berg)wandelen

 

Klimmen / alpinisme

 

Wandelkaarten

 

Skiën

 

Boulderen

 

Ijsklimmen

 

Fotoboeken

 

Overige

 

 

Beste [Voornaam],

 

De zomer ligt helaas weer achter ons. Hopelijk heb je in de afgelopen periode kunnen genieten van de bergen, of het nu klimmen, klettersteigen of wandelen is geweest.

Wil je de komende tijd toch nog naar een zonnig oord toe om te klimmen? Of wil je je alvast oriënteren op de langgewenste trekkingronde voor volgend jaar? Onderstaand tref je enkele boekentips aan die je kunnen helpen bij het maken van je keuze.

 

Tevens vind je nog een aanbieding van Bergen Magazine in onze nieuwsbrief!

 

Rockfax

 

Mallorca

 

Het mediterraanse eiland Mallorca is inmiddels zeer bekend als bestemming voor sportklimmers. Deze Engelstalige klimtopo van Rockfax beschrijft de mooiste routes, met zeer goede informatie en ingetekende routes op kleurenfoto's.

 

Prijs: € 32,95

 

Andere titels van Rockfax:

 

 

Rother

 

Walliser Alpen

 

Die Großen Trekking-Runden

 

Nergens in de Alpen vind je vierduizenders vlakbij elkaar als in de Walliser Alpen. Drie grote rondtouren brengen je dichtbij dit schouwspel.

De Tour Monte Rosa is allang een klassieker, waartoe ook de beroemde paden als de Europaweg en de Grächener Höhenweg behoren.

Naar dit voorbeeld is enkele jaren geleden de omronding van de Matterhorn ontworpen. Hierbij leert men de dalen aan zowel de Zwitserse als Italiaanse kant kennen alsmede zijn verbluffende contrasten.

Als derde trekking wordt in dit boek de Tour des Combins beschreven. Deze is wellicht minder bekend, maar niet minder interessant.

 

Prijs: € 15,95

 

Rock Climbing Atlas

 

Deze complete full colour gidsen beschrijven de beste klimgebieden in Zuid-Europa, Marokko en het Midden-Oosten. De gidsen geven gedetailleerde informatie over verschillende klimgebieden; o.a. de locatie inclusief GPS navigatiepunten, aantal routes, moeilijkheidsgraad, of het gebied op het zuiden ligt en of het gebied goed toegangbaar is voor kinderen. Ook staat beschreven hoe je er kunt komen, manier van transport in het land zelf, opties voor accommodatie, culturele hoogtepunten, opties voor rust dagen en veel praktische informatie. Deze A5 gidsen bevatten gedetailleerde kaarten en professionele foto’s. De gidsen bevatten geen topo’s maar er staat wel duidelijk beschreven waar je deze kunt kopen. Op deze manier worden de schrijvers van de lokale topo’s, en daarmee de klimgebieden, indirect ondersteund.

 

Prijs: € 32,95

 

 

Greece & Middle East

 

 

South Eastern Europe

 

 

South Western Europe & Morocco

 

Cicerone

 

Trekking in the Alps

 

Een inspirerende wandelgids waarin 20 trekkings in diverse Alpenlanden staan beschreven. O.a. Tour of Mont Blanc, Grande Traversati delle Alpi, Tour of Monte Rosa, Dolomites Alta Via 1 & 2, Julian Alps Traverse en Tour of the Vanoise. Deze gids is geïllustreerd met duidelijke overzichtskaarten en hoogteprofielen.

 

Prijs: € 24,95

 

Bergliefhebbers ontvangen Bergen Magazine nu extra voordelig!

 

Neem een proefabonnement en ontvang 2 magazines voor maar € 5,-!

 

In dit tijdschrift voor bergwandelaars: mooie reportages over wandel- en sneeuwschoentochten in bekende en minder bekende berggebieden in Europa, de nieuwste Outdoorproducten, handige tips, schitterende foto's en veel achtergrondinformatie. Klik hier om uw voordelige proefabonnement af te sluiten. Ook leuk om cadeau te geven!

 

 

Voor meer leuk en interessant nieuws bezoek je onze Facebook pagina

www.facebook.com/klimboeken.nl

 

 

 

Onze partnersites:

www.viaferrata.nl - www.klimbos.info - www.valsugana.nl - www.karinthie.nl

 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden een bestelling gedaan hebt bij www.klimboeken.nl of www.viaferrata.nl, of omdat we anderszins contact hebben gehad in verband met www.viaferrata.nl.

 

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@klimboeken.nl.

 
Om dit bericht door te sturen naar een vriend of vriendin, klik hier: [FORWARD] Indien je je gegevens wilt aanpassen, klik hier: [PREFERENCES] Indien je in de toekomst geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, klik hier: [UNSUBSCRIBE]