Als deze pagina niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Snel naar boeken over:

 

Nederlandstalig

 

Klettersteig / Via ferrata

 

(Berg)wandelen

 

Klimmen / alpinisme

 

Wandelkaarten

 

Skiën

 

Boulderen

 

Ijsklimmen

 

Fotoboeken

 

Overige

 

 

Beste [Voornaam],

 

Op onze Facebook pagina hebben we vorig jaar aandacht besteed aan de poging van Eric Arnold om de top van de Mount Everest te bereiken. Eric heeft nu een boek geschreven over zijn verblijf op de hoogste berg van de wereld. Dit boek is nu verkrijgbaar via onze webshop.

 

Meer hierover en andere boekentips lees je hieronder!

 

Eric Arnold

 

Leef je droom

 

In 2012 ging Eric Arnold naar de Mount Everest om zijn droom uit te laten komen. Tijdens zijn toppoging slaat het weer om en speelt er zich een drama af op de hoogste berg van de wereld, waarbij een aantal bergbeklimmers om het leven komen. In dit boek vertelt Eric over zijn voorbereidingen, de reis richting de Everest en de beklimming zelf.

 

Met de QR codes uit het boek kun je met je tablet of smartphone nieuwsuitzendingen, filmpjes en foto's bekijken op internet, waarmee het boek ook interactief te gebruiken is!

 

Prijs : € 19,95

 

Andere Nederlandstalige titels

 

 

TMMS

 

Deutschrock - Kletteratlas

 

Dit boek geeft een overzicht van alle klimgebieden in Duitsland. Van Ieder gebied wordt beschreven hoe je er met de auto moet komen en hoe je er naartoe loopt. Verder geven pictogrammen nog meer informatie. Een afzonderlijke kaart vergemakkelijkt het overzicht.

 

Alle klimgebieden van Duitslang in 1 boek en daarbij nog een grote kaart van Duitsland, waarop alle klimgebieden zijn ingetekend: dit alles tezamen geeft een nog nooit verschenen overzicht van het Duitse rotslandschap. Met de symbolen kun je de belangrijkste informatie direct herkennen.

 

Boek en kaart zijn in samenwerking met de DAV tot stand gekomen.

 

Prijs: € 31,95

 

Andere klimgidsen

 

Rother

 

Klettersteige Julische Alpen

 

Na een korte afwezigheid is nu de nieuwe druk beschikbaar van de Klettersteigführer Julische Alpen. In dit gebied vallen de Steiner Alpen, Karawanken en de Karnische Alpen, verdeeld over de landen Italië, Oostenrijk en Slovenië.

 

Er worden 80 klettersteigen beschreven in de meest uiteenlopende moeilijkheidsgraden. Uiteraard staat ook de Triglav, de hoogste berg van de Julische Alpen, uitvoerig beschreven.

 

Prijs: € 19,95

 

Andere klettersteigboeken

 

Rother

 

Wanderbuch Trentino - Gardasee

 

Deze wandelgids beschrijft 50 routes in een zeer uiteenlopend gebied. Zoals bijv. bij de prachtige Dolomietengroepen van de Sella en Rosengarten, langs de bizarre rotsformaties van de Brenta, in de omgeving van het door Nederlanders zeer geliefde vakantiegebied Valsugana en het mediterraanse gebied aan de noordkant van het Gardameer.

 

E.e.a fraai voormgegeven met 137 kleurenfoto's en voorzien van 53 wandelkaarten, 51 hoogteprofielen en 2 overzichtskaarten.

 

Prijs: € 15,95

 

Andere (berg)wandelgidsen

 

Panico

 

Südlicher Frankenjura

 

De Frankenjura geldt als één van de meest geliefde klimgebieden in Duitsland. Deze nieuwe oplage telt inmiddels 528 pagina's, waarin de volgende gebieden beschreven zijn: Leinleitertal, Wiesenttal, Gößweinstein, Püttlachtal, Weihersbachtal, Klumpertal, Ailsbachtal, Paradiestal, Kaiserbachtal, Scheßlitzer Gebiete, Staffelberg, Kleinziegenfelder Tal, Bärental en het Zillertal.

 

Prijs: EUR 30,95

 

Andere titels van Panico

 

 

Heb jij in je vakantie een mooie klettersteigfoto's gemaakt die wij kunnen gebruiken op onze website www.viaferrata.nl? Stuur ze dan naar info@viaferrata.nl!

 

 

Voor meer leuk en interessant nieuws bezoek je onze Facebook pagina

www.facebook.com/klimboeken.nl

 

 

 

Onze partnersites:

www.viaferrata.nl - www.klimbos.info - www.valsugana.nl - www.karinthie.nl

 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden een bestelling gedaan hebt bij www.klimboeken.nl of www.viaferrata.nl, of omdat we anderszins contact hebben gehad in verband met www.viaferrata.nl.

 

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@klimboeken.nl.

 
Om dit bericht door te sturen naar een vriend of vriendin, klik hier: [FORWARD] Indien je je gegevens wilt aanpassen, klik hier: [PREFERENCES] Indien je in de toekomst geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, klik hier: [UNSUBSCRIBE]