Als deze pagina niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Snel naar boeken over:

 

Nederlandstalig

 

Klettersteig / Via ferrata

 

(Berg)wandelen

 

Klimmen / alpinisme

 

Wandelkaarten

 

Skiën

 

Boulderen

 

Ijsklimmen

 

Fotoboeken

 

Overige

 

 

Beste [Voornaam],

 

In de aanloop naar de zomer hebben we weer een aantal interessante boekentips. Hoch im Norden is een nieuwe klimgids van Panico, nieuw in ons assortiment zijn het klettersteigboek Via ferrata des Pyrenees en de instructieboeken van Robert Steenmeijer.

 

Niet alleen voor boeken kun je terecht in onze webshop, wij bieden ook een zeer groot assortiment wandelkaarten aan. Met de kaarten van diverse uitgevers dekken wij de belangrijkste gebieden in de Alpenlanden en daarbuiten!

 

Panico

 

Hoch im Norden

 

De nieuwste klimgids van Panico beschrijft in 512 pagina's klimgebieden in het noorden van Duitsland. Deze gebieden zijn Ith, Kahlberg, Selter, Helleberg & Steinberg, Thüster Berg, Süntel en Wesergebirge.

 

Prijs: € 40,95

 

Andere titels van Panico

 

 

Glenat

 

Via ferrata des Pyrenees

 

Deze Franstalige gids beschrijft ruim 40 via ferrata's in en rond de Pyreneeën. Naast Andorra en Aragon worden ook een aantal routes beschreven in de omgeving van Barcelona, zoals bijv. bij Montserrat.

 

Prijs: € 11,95

 

Andere klettersteigboeken

 

Rother

 

Wanderbuch Kärnten

 

Karinthië heeft vanwege de ligging aan de zuidzijde van de Alpen een zeer prettig klimaat. Ook kun je hier prachtige wandelingen maken in de verschillende berggebieden. Deze wandelgids stelt 51 routes voor door o.a. de Karawanken, Nockberge, Hohe Tauern en de Karnische Alpen.

 

Prijs: € 15,95

 

Robert Steenmeijer

 

Alpiene gevaren

 

Elk jaar komen in de Alpen circa 350 bergsportbeoefenaars om het leven. Maar liefst 75% van de slachtoffers zijn ‘gewone’ wandelaars. Robert Steenmeijer bespreekt in Alpiene gevaren alle mogelijke gevaren waarmee sporters en wandelaars in de bergen kunnen worden geconfronteerd. Met aansprekende praktijkvoorbeelden laat hij zien waar de grens tussen veilig en gevaarlijk kan liggen. Het boek is uitgevoerd in handzaam formaat en heeft een weervaste plastic hoes meegekregen. Ideaal om mee te nemen in de rugzak!

 

Touwtechnieken

 

Touwtechnieken voor de bergsport is hét standaardwerk voor de Nederlandse bergbeklimmer voor touwtechnieken en zekeringsmethoden. Robert Steenmeijer bespreekt hierin alle technieken en methoden die volgens internationale regels als beste en veiligste uit de bus komen. Met behulp van duidelijke tekeningen legt hij bij elke touwtechniek precies uit hoe deze kan worden uitgevoerd en waar de klimmer op moet letten. Deze editie is er nu in handzaam formaat met een weervaste plastic hoes. Ideaal om mee te nemen in de rugzak!

 

Prijs: € 17,95

 

Kompass

 

Schwarzwald Süd

 

De wandelkaarten van Kompass bevatten alle wetenswaardigheden voor wandelaars, zoals actuele wandelpaden met markeringen, aanbevolen fietsroutes en belangrijke toeristische informatie. De topografische inhoud is eenvoudig leesbaar en beeldend weergegeven.

 

Een overzichtelijk vormgegeven bijlage met talrijke kleurenfoto's informeert over de plaatsen en hutten alsmede aanbevolen routes, bezienswaardigheden en vrijetijdsbestedingen.

 

Prijs: € 11,95

 

Wandelkaarten van andere Duitse gebieden

 

  Klik hieronder voor wandelkaarten van andere landen:

 

Frankrijk

 

Zwitserland

 

Oostenrijk

 

Spanje

 

Italië

 

 

Het Mont Blanc massief krijgt volgend jaar een glazen uitzichtplatform. Deze moet komen op de top van de Aiguille du Midi, op 3.842 meter. O.a. is er een Skywalk gepland, waaronder een diepte van 1000 meter gaapt...

 

Voor meer leuk en interessant nieuws bezoek je onze Facebook pagina

www.facebook.com/klimboeken.nl

 

 

 

Onze partnersites:

www.viaferrata.nl - www.klimbos.info - www.valsugana.nl - www.karinthie.nl

 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden een bestelling gedaan hebt bij www.klimboeken.nl of www.viaferrata.nl, of omdat we anderszins contact hebben gehad in verband met www.viaferrata.nl.

 

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@klimboeken.nl.

 
Om dit bericht door te sturen naar een vriend of vriendin, klik hier: [FORWARD] Indien je je gegevens wilt aanpassen, klik hier: [PREFERENCES] Indien je in de toekomst geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, klik hier: [UNSUBSCRIBE]