Als deze pagina niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Snel naar boeken over:

 

Nederlandstalig

 

Klettersteig / Via ferrata

 

(Berg)wandelen

 

Klimmen / alpinisme

 

Wandelkaarten

 

SkiŽn

 

Boulderen

 

Ijsklimmen

 

Fotoboeken

 

Overige

 

 

Beste [Voornaam],

 

Met de lente (hopelijk) in aantocht hebben we nog wat leuk boekennieuws. Nieuw zijn de klimgidsen van Filidor (met kortingsactie!) en de wandelkaarten van Alpina. Tevens zijn er nog wat nieuwe edities verkrijgbaar van enkele titels.

 

Lees ook over de terugroepactie van diverse klettersteigsets onderaan deze nieuwsbrief!

 

Filidor

 

Extrem Ost

 

Nieuw in ons assortiment zijn de boeken van Filidor. Deze klimgidsen beschrijven klimroutes in Zwitserland en in enkele gebieden in ItaliŽ en Frankrijk. De serie Plaisir beschrijft de minder moeilijke klimroutes, voor de zware routes is er de Extrem serie.

In de Plaisir serie is er ook nog de Selection uitgave.

Leverbaar vanaf half april.

 

Ontvang 10% vroegboekkorting op de titels van Filidor!

Gebruik de komende 2 weken de kortingscode "filidornieuw" tijdens je bestelling en je ontvangt 10% korting. Geldig tot en met 7 april 2013.

 

               

 

 

Rother

 

Klettersteige Westalpen

 

Beschrijving van 81 klettersteigen in ItaliŽ en Frankrijk, gelegen tussen het Comomeer, het meer van Geneve en de Middellandse Zee. Met o.a. de hoogst gelegen via ferrata van ItaliŽ op de Monte Emilius, aan de rand van Gran Paradiso.

 

Prijs: Ä 19,95

 

Alle klettersteigtitels

 

Rockfax

 

Costa Blanca

 

Vers van de pers, alweer de 5e druk van deze klimgids. 456 pagina's informatie over een klimgebied dat ook in de winter in trek is vanwege het aangename klimaat.

 

Prijs: Ä 39,50

 

Alle titels van Rockfax

 

Rother

 

GebietsfŁhrer Gran Paradiso

 

Hoewel de Gran Paradiso als ťťn van de eenvoudigste en meestbezochte vierduizenders van de Alpen steeds meer bezoekers trekt, blijft dit gebied door beschermde maatregelen op het gebied van natuurbescherming zijn oorspronkelijke en deels ongerepte karakter houden.

 

De nieuwe editie van deze gebiedsgids biedt de wandelaars en alpinisten vele mogelijkheden voor een afwisselende tijdsbesteding.

 

Prijs: Ä 23,95

 

Alpina

 

Montserrat

 

Nieuw in ons assortiment zijn de wandelkaarten van Alpina. Deze kaarten geven gedetailleerde informatie over de bergachtige gebieden in Spanje, zoals bijv. de PyreneeŽn, Picos de Europa, Sierra Nevada en Mallorca.

 

Prijs: Ä 13,95

 

Andere kaarten van Alpina

 

Rother

 

Teneriffa

 

Tenerife mag het meest veelzijdige wandelparadijs van de Canarische Eilanden genoemd worden. Niet alleen de Pico del Teide, met 3718 meter de hoogste top van de eilandengroep en heel Spanje, is een prachtig doel. Daarnaast zijn er nog vele ander wandelingen mogelijk in de meest diverse landschappen.

 

De nieuwe druk van deze Duitstalige wandelgids geeft 70 voorstellen voor wandelroutes, voorzien van wandelkaarten en hoogteprofielen.

 

Prijs: Ä 15,95

 

Andere titels van Rother

 

 

Voor de tweede maal binnen een half jaar is er een grote recall van klettersteigsets. Ook nu gaat het om sets van diverse fabrikanten. Voor meer informatie: http://nkbv.nl/kenniscentrum/document/Recall+klettersteigsets+met+touwrem/157
 

 

Voor meer leuk en interessant nieuws bezoek je onze Facebook pagina

www.facebook.com/klimboeken.nl

 

 

 

Onze partnersites:

www.viaferrata.nl - www.klimbos.info - www.valsugana.nl - www.karinthie.nl

 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden een bestelling gedaan hebt bij www.klimboeken.nl of www.viaferrata.nl, of omdat we anderszins contact hebben gehad in verband met www.viaferrata.nl.

 

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@klimboeken.nl.

 
Om dit bericht door te sturen naar een vriend of vriendin, klik hier: [FORWARD] Indien je je gegevens wilt aanpassen, klik hier: [PREFERENCES] Indien je in de toekomst geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, klik hier: [UNSUBSCRIBE]