Als deze pagina niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Snel naar boeken over:

 

Nederlandstalig

 

Klettersteig / Via ferrata

 

(Berg)wandelen

 

Klimmen / alpinisme

 

Wandelkaarten

 

Skiën

 

Boulderen

 

Ijsklimmen

 

Fotoboeken

 

Overige

 

 

Beste [Voornaam],

 

Op zondag 10 maart vindt de NKBV Bergsportdag plaats in Nieuwegein. Er zijn interessante lezingen, workshops en activiteiten en stands van diverse merken, gebieden en winkels. Uiteraard is klimboeken.nl ook aanwezig met aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen.

 

Wil jij alvast een boek of kaart reserveren, zodat je dit tijdens de Bergsportdag kunt kopen met korting en zonder verzendkosten? Stuur ons dan op tijd een mail, zodat we het nog op tijd kunnen bestellen als we het niet op voorraad hebben.

 

De NKBV Bergsportdag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NKBV.

Voor meer informatie kijk je op www.nkbvbergsportdag.nl.

 

Real Adventure

 

DVD Der Bocchette-Weg

Klettersteig-Traumtour der Brenta-Dolomiten

 

Nieuw in ons assortiment zijn de DVD's van Real Adventure.

Deze DVD laat je genieten van de Eldorado van het klettersteigen: de Bocchetteweg in de Brenta. Over gletschers, scharten en toppen kun je dagen achter elkaar diverse klettersteigroutes aan elkaar knopen. In deze film zie je o.a. de Bocchette Alte, Bocchette Centrale, SOSAT en Sentiero Alfredo Benini.

 

Kijk hier voor de trailer van de DVD.

 

Prijs: € 20,95

 

Real Adventure

 

DVD Abenteuer Zugspitze

Die Höllentalroute auf Deutschlands höchsten Gipfel

 

De klettersteig op de Zugspitze door het Höllental is een absolute klassieker en behoort tot de mooiste en spannendste alpine touren. Het is een grote sportieve uitdaging in een schitterend berglandschap.

Met deze DVD beleef je het mee!

 

Kijk hier voor de trailer van de DVD.

 

Prijs: € 20,95

 

Rother

 

Sicherheit und Risiko in Fels und Eis Band III

 

Pit Schuberts reeks "Sicherheit und Risiko in Fels und Eis" is een ware klassieker. in 3 delen beschrijft hij ongelukken van bergbeklimmers, rots- en ijsklimmers en presenteert resultaten uit de alpiene ongevallen- en zekerheidsonderzoeken. Hiermee heeft hij vermoedelijk velen behoed voor fatale fouten, waar anderen daarvoor met hun gezondheid of zelfs met hun leven hebben moeten betalen.

 

Prijs: € 26,95

 

Tevens verkrijgbaar:

Sicherheit und Risiko in Fels und Eis Band I

Sicherheit und Risiko in Fels und Eis Band II

 

Panico

 

Kletterführer Rhein-Main-Gebiet

 

Deze nieuwe uitgave van de Rhein-Main klimgids is weer verkrijgbaar. Met Fuchslay en Katzenstein zijn zels 2 hele nieuwe doelen beschreven. En voor Beilstein/Zacken, Hohler Stein en Altenstein zijn er voor het eerst gedetailleerde topo's en uitvoerige beschrijvingen.

 

Prijs: € 23,95

 

Andere titels van Panico

 

Rother

 

Wanderführer Zugspitze

 

De wandelgids "Rund um die Zugspitze" is al aan zijn zevende editie toe. Een duidelijk bewijs voor de geliefdheid van dit wandelgebied. Het wordt gekarakteriseerd door lieflijke dorpjes in groene dalen, door grote lichtgrijze kalkbergen met soms kilometers lange puntige bergkammen en door zijn prachtige meren. Een landschappelijke bijzonderheid zijn ook de talrijke bergbeken, die in diep ingegraven dalen in het Loisachtal uitmonden - de Höllentalklamm, Partnachklamm en de Kuhfluchtwaterval zijn aanschouwelijke voorbeelden daarvan.

 

Prijs: € 13,95

 

Andere titels van Rother

 

 

Nog geen idee waar je deze zomer naartoe gaat?

Kijk eens op www.valsugana.nl. Het prachtige gebied Valsugana ligt aan de zuidkant van de Dolomieten en biedt tal van mogelijkheden voor prachtige bergwandelingen, mooie fietstochten en klettersteigen in de regio.

 

 

Voor leuk en interessant nieuws bezoek je onze Facebook pagina

www.facebook.com/klimboeken.nl

 

 

 

Onze partnersites:

www.viaferrata.nl - www.klimbos.info - www.valsugana.nl - www.karinthie.nl

 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden een bestelling gedaan hebt bij www.klimboeken.nl of www.viaferrata.nl, of omdat we anderszins contact hebben gehad in verband met www.viaferrata.nl.

 

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@klimboeken.nl.

 
Om dit bericht door te sturen naar een vriend of vriendin, klik hier: [FORWARD] Indien je je gegevens wilt aanpassen, klik hier: [PREFERENCES] Indien je in de toekomst geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, klik hier: [UNSUBSCRIBE]